marți, 25 august 2009

am citit: www.madda.weblog.ro

Sperante desarte.

Cred ca toata lumea isi face anumite vise pe care vrea sa si le indeplineasca, toata lumea aspira la ceva anume, cei mai multi avem obiective comune, dar nu mereu toti castigam. Ne facem iluzii, speram la acel ceva mult dorit, dar nu mereu iese asa cum am vrea.Eu, personal consider ca victoria este a celor care cad, dar se ridica.
Totul a ajuns sa fie un joc al iluziilor, speri tot timpul la mai bine si atunci cand viata pare roz ajungi inevitabil sa cazi.Te lupti cu ceilalti, dar nu ne dam seama ca si ei sunt la fel ca noi, ca si ei au un anumit scop comun, ajungi sa iti faci iluzii, sa te hranesti din ele si pentru ce? Ca mai tarziu sa afli ca traiesti o minciuna?...
Se spune ca speranta moare ultima, intr-adevar, dar inainte sa moara ea, moare si o parte din tine. Speri la ceva mai bun si cazi? Te ridici, maine trece... si e mai usor sa ai pe cineva care sa iti dea de fiecare data cate o palma peste cap cand incepi sa visezi prea mult, insa multi dintre noi ne incapatanam sa credem ca totul e perfect, ne mintim unii pe altii si ajungem sa ne mintim pe noi insine.
Cel mai rau este ca nu toti ne ridicam la fel de repede cum cadem, dar stim atat de bine sa radem in intuneric... de altfel e singurul lucru care ne ramane...

3 comentarii:

Maddalina C. spunea...

multumesc foarte mult!:*

Maddalina C. spunea...

Mey mi-a zis un prieten ca daca mai faci copy/ paste te poate prinde google si iti inchide blogul. So take care!!

nicolae spunea...

madalina, am citit legea cu drepturile de autor si sunt in regula. din punct de vedere tehnic exista posibilitatea sa nu poti executa "copy".
bucuros ca ai lasat semn.
cu pretuire,
nicolae